Om Vemas Have/Park

Vemas have/park - din garanti for et godt samarbejde

Hos Vemas er det vigtigt, at du som kunde får de maskiner og den vejledning, du har brug for.

Mange muligheder

Hos Vemas er strategien at kunne tilbyde den rigtige løsning til den rigtige pris. Derfor har vi et meget bredt udvalg af maskiner i forskellige mærker, som tilgodeser lagt de fleste behov.

Med udgangspunkt i din situation giver vi gerne råd og vejledning om, hvad du kan være bedst tjent med at investere i.

Før en handel tilbyder vi at demonstrere maskinerne hos dig, så du kan prøve maskinerne, hvor du skal bruge dem. Vores maskindemonstrationer er uforpligtende.

Service til tiden

En ordentlig handel rækker udover den dag, hvor du modtager dine nye maskiner. Alle maskiner, der buges professionelt, bliver slidte og skal blandt andet have nye sliddele. Derfor tilbyder vi professionel assistance fra vores dygtige montører - både som forebyggende service og når uheldet rammer dig. De kører både ud til dig og servicerer på vores veludstyrede værksted. Kan du ikke bringe maskinerne frem og tilbage, tilbyder vi også at hente dem. Og når det rigtig brænder på, kan du i de fleste tilfælde få en lånemaskine, så du er kørende, selvom din egen maskine er midlertidig stoppet.

Bestilling online

Hos Vemas sælger vi ikke kun maskiner, men også en lang række andre produkter til have- og parksektoren. I vores veludstyrede butik har vi alt fra arbejdstøj til plæneklippere og håndredskaber. Vi har også hegnsudstyr og sikkerhedsudstyr. På vores eget lager ligger der over 20.000 varenumre, som du kan hente i Vejle - eller som du kan bestille online døgnet rundt. Online er der lagt flere varenumre. Når du køber online, får du det købte tilsendt direkte til din adresse. Du skal blot oprettes som kunde med eget login.

Kontakt os

Vemas A/S    
Islandsvej 9   Telefon: 75 82 46 11
DK-7100 Vejle   info@vemas.dk

Åbningstider

  Lager / Salg Værkstedet
Mandag - Torsdag 7.30 - 16.00 7.30 - 15.45
Fredag 7.30 - 16.00 7.30 - 15.15
Lørdag  Lukket Lukket