• Nyheder
  • Overvejer du at købe ny plov?

Overvejer du at købe ny plov?

I Vemas finder du et stort og stærkt udvalg af plove fra KUHN!

KUHN Plove 1

Igangsætning af ny model Kuhn L vendeplov som fås i størrelserne fra 4 til 6 fure. Kuhn L vendeplov leveres med og uden OnLand udstyr, som kan udstyres med Smart Ploughing lift, der kan sammenkobles med GPS. Vores kendte Vari-Master 123, 153 og 183 er også en mulighed.

Vari-Master L

Vari-Master L er en helt ny vendeplov fra KUHN med 4, 5 eller 6 furer til store mellemklassetraktorer op til 320 hestekræfter. Alt er nyt på den, bortset fra formen på forploven og underploven. Med ekstraudstyret Smart Ploughing LIFT kan der udføres GPS-styret op- og isætning af de enkelte furer, så man opnår en mere ensartet og jævn forager, samt færre afgrøderester ved sammenpløjningerne. Udbyttepotentialet på de mange foragerhektar bliver optimeret.

SmartPloughing

KUHN Vari Master L OnLand kan ekstraudstyres med Smart Ploughing LIFT. Det er et system til individuel op- og isætning af den enkelte fure, som kan sammenkobles med gps.

KUHN Plove 2

Nyt, sidemonteret kombi-landhjul

Vari Master L On Land er standard med et 690 x 320 mm traktormønstret landhjul med spindelindstilling. Der tilbydes et 760 x 370 mm overstørrelse, ligeledes med traktormønster. Begge hjul tilbydes med hydraulisk dybdejustering.

Ønsker du et kombilandhjul, tilbydes det nye 780 x 345 mm sidemonteret kombilandhjul, som også kan fås i både mekanisk og hydrauliske udgaver.

El-hydraulisk omskifter

En veludstyret plov kan kræve mange hydrauliske ventiler. Som ekstraudstyr fås en el-hydraulisk omskifter med 5 valgfrie funktioner.

Pløj ud til skel

Det sidemontede hjul kan monteres 2 steder, alt efter om man ønsker en god dybdestyring bagest på ploven, eller om man ønsker at kunne pløje helt ud til skel. De nye forkrøblede plovåse bidrager til mindre hjuludhæng.

Hjulet træder kun minimalt udenfor den bagerste fure – faktisk giver det en flot finish og en perfekt afsluttet kant, når en evt. græskant netop er trådt ned af hjulet inden bagerste fure markerer skelkanten.

Justering af forplove uden værktøj

Pløjekvaliteten er forbedret takket være den nye forplovsindstilling: Forplovens vinkle og højde kan justeres vha. et patenteret system fra KUHN, uden brug af værktøj.
Det hurtige system sikrer dig en nem tilpasning, så du altid opnår en optimal nedpløjning af stub- og planterester.

Hydraulisk hældning

Hydraulisk justering af hældningen øger din fleksibilitet. Systemet har memory-ventil, lige som sammenfoldet, for ens hældning efter vendingen. Systemet er ekstraudstyr.

Vælg plov med omtanke

I Danmark er særligt KUHN vendeplovene med den unikke NSH automatiske stenudløser populære. KUHN producerer både lift-, kærre-, halvbugserede- og frontplove. KUHN plovene fås med forskellige underplove, plovspidser og hjulmontering.

Når du skal have ny plov, er det vigtigt, at du vælger en model, der passer til dine opgaver og din traktor. Du skal sikre dig, at traktoren har tilstrækkelig løftekapacitet, hvis du er ude efter en liftplov. At traktoren har hestekræfter nok til at håndtere ploven. Og at traktoren er tung nok til ploven, så den er stabil både under pløjning og vending.

Det er også vigtigt at vælge en plov, der passer til de marker, du skal pløje: Hvor store og kuperede er markerne? Skal du primært pløje græsmarker, eller skal du pløje meget halm eller husdyrgødning ned? Og hvilket udstyr har du behov for, f.eks. variabel furebredde eller stort landhjul?

Der er altså nok at tage højde for, når du skal vælge ny plov. Heldigvis kan du få hjælp af vores dygtige medarbejdere.

Vil du vide mere om KUHN plove?

Salg/teknisk support
Christian Thomsen
29 61 41 61
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontakt os

Vemas A/S    
Islandsvej 9   Telefon: 75 82 46 11
DK-7100 Vejle   info@vemas.dk

Åbningstider

  Lager / Salg Værkstedet
Mandag - Torsdag 7.30 - 16.00 7.30 - 15.45
Fredag 7.30 - 16.00 7.30 - 15.15
Lørdag  Lukket Lukket