Rauch gødningsspredere

Beholder fra 2.200 til 4.200 ltr/kg. Spredebredde 18-50m. Med EMC-doseringssytem, lys og kantspredning, ISOBUS-certificeret

RAUCH 2660

Effektiv gødningsspreder!

I Vemas har vi efterhånden leveret en del af Kuhn og Rauch gødningsspredere. På billedet ses en model Rauch Axis M 50.2 EMC+W ISOBUS, som vi lige har sat i gang.

Den kan blandt andet køre gradueret mængde, uddosering måles og korrigeres individuelt i højre og venstre side, ligesom den kan køre kilespredning og har hydraulisk kantspredningsudstyr og meget mere.

EMC ”Eletronic Metering Control”

Efter 20 år med EMC systemet på de kendte hydraulisk trukne Axera og Axis spredere, fortsætter Rauch nu revolutionen og bygger EMC ”Eletronic Metering Control” på PTO-trukne AXIS spredere. Med EMC arbejdes der med en proportional sammenhæng mellem gødningsmængde og drivkraftbehov på spredetallerkenen.

Axis M-EMC er monteret med torsionsfølere under hver spredetallerken. Følerne registrerer drivkraftbehovet ligesom andre informationer registreres, og elektronikken korrigerer sprederen, så der konstant opnås en yderst optimal spredepræcision. Systemet arbejder individuelt med højre og venstre spredetallerken - det er dobbelt så præcist som noget andet.

  • Axis M 50.2 EMC+W – anerkendt spredeteknologi.
  • Traditionel hydraulisk betjent kantspredning – Telimat.
  • ISOBUS-certificeret spreder hvor GPS kan tilkobles for sektionsaflukning "VariSpread Pro" i kiler. (ekstraudstyr og kræver GPS antenne)
  • OptiPoint kan tilkobles for optimal åbne- og luk i foragere. (kræver GPS + software)

Vil du vide mere om Rauch gødningspredere?

Kontakt Vemas på 75 82 46 11.

Salg/teknisk support
Christian Thomsen
29 61 41 61
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontakt os

Vemas A/S    
Islandsvej 9   Telefon: 75 82 46 11
DK-7100 Vejle   info@vemas.dk

Åbningstider

  Lager / Salg Værkstedet
Mandag - Torsdag 7.30 - 16.00 7.30 - 15.45
Fredag 7.30 - 16.00 7.30 - 15.15
Lørdag  Lukket Lukket