Husqvarna Automower

Husqvarna Automower® - verdensførende inden for robotplæneklippere.

Går du med tanker om at investere i en robotplæneklipper? Læs hvorfor Husqvarna Automower er et godt valg og giver husejere som dig en perfekt græsplæne.

Husqvarna Automower

Husqvarna robotplæneklipper er din smarte, driftssikre partner i haven fra den verdensledende producent inden for robotklippere. Robotplæneklipperen slår dit græs meget stille, dag og nat, i solskin og regn, så du har en flot klippet plæne hver dag – og bedre tid til alle dine andre opgaver.

Kompleks græsplæne. Perfekt resultat

Husqvarna robotplæneklipper er robust og pålidelig og i stand til at håndtere udfordrende plæner med perfekt klipperesultat. Robotplæneklipperen navigerer nemt rundt på komplekse områder, glider gennem smalle passager, barsk terræn og stejle stigninger, så du får en perfekt klippet plæne hver dag – med et minimum af interaktion. Alt dette kan Husqvarnas robotplæneklipper klare, fordi den følger et afgrænsningsområde, som skal installeres i din have, inden robotplæneklipperen sættes i gang.

Afgrænsningen kan også sættes op omkring blomsterbede eller andre steder, hvor du ikke ønsker, at robotplæneklipperen skal køre. I de fleste tilfælde tager det omkring to dage, inden robotplæneklipperen har slået alt græsset. Derefter kan du læne dig tilbage og nyde, at robotplæneklipperen holder din græsplæne nyklippet. Uanset hvilken type plæne du skal have klippet, kan Husqvarnas robotplæneklipper klare opgaven.

En robotplæneklipper til stille nætter

Du vil blive overrasket over, hvor hurtigt du glemmer alt om din Husqvarna robotplæneklipper. Du bemærker den knap, mens den kører rundt i haven og udfører arbejdet hurtigt, støjsvagt og effektivt. Ingen støj, intet besvær — bare en flot græsplæne. Robotplæneklipperen kan også indstilles til at køre om natten, så du slet ikke bemærker den.

Du kan desuden lade robotplæneklipperen køre, imens du er på ferie eller væk i en længere periode. På den måde kommer du hjem til det nydelige syn af en nyslået græsplæne. Med en Husqvarna robotplæneklipper slipper du for besværet ved at skulle vedligeholde din græsplæne, og kan bare læne dig tilbage og nyde, at din plæne altid er nyklippet.

En robotplæneklipper til den perfekte græsplæne

Husqvarna robotplæneklipper slår plænen, mens du slapper af. Den kan køre om natten, og når det regner med perfekt resultat — selv for komplekse haver. Vælger du en robotplæneklipper fra Husqvarna får du mere tid til at ordne andre opgaver. Du behøver ikke engang at bekymre dig om at oplade robotplæneklipperen, da den selv finder tilbage til opladningsstationen, når den er ved at være løbet tør for strøm.

Så snart robotplæneklipperen er fuldt opladet, starter den igen klipningen af din have. Du skal heller ikke bekymre dig om at samle det afklippede græs op. Husqvarnas robotplæneklipper skærer kun få millimeter af græsstråene af gangen, som lægger sig i bunden af græsplænen og genanvendes som næringsstof til din græsplæne. Opdag den forbedrede metode til en forbedret plæne med Husqvarnas robotplæneklipper.

Kontakt os

Vemas A/S    
Islandsvej 9   Telefon: 75 82 46 11
DK-7100 Vejle   info@vemas.dk

Åbningstider

  Lager / Salg Værkstedet
Mandag - Torsdag 7.30 - 16.00 7.30 - 15.45
Fredag 7.30 - 16.00 7.30 - 15.15
Lørdag  Lukket Lukket