• Nyheder
  • MI opruster på have- og parksiden

MI opruster på have- og parksiden

MI (Maskinhandler Indkøbsringen) har overtaget importen af amerikanske Walker, som er i førerfeltet inden for frontmonterede Zero Turn græsklippere med integreret opsamler.

- Walker programmet passer perfekt ind i MI’s øvrige sortiment af græsklippere, som i forvejen tæller bl.a. Simplicity og Ferris, fortæller MI’s salgskonsulent Jens Elkrog. – Walker er et supplement, som bl.a. er velegnet til kirkernes udendørs arealer. – Graverne har tradition for frontmonterede maskiner, og derfor er vi glade for nu at kunne tilbyde Walker til blandt andet dette store og vigtige segment.

t-field-25-l


33 % mere effektive

Walker er specialister i frontmonterede Zero Turn græsklippere med og uden opsamlere, og de har flere forskellige benzin- og dieseldrevne modeller med 107-132 cm klippebredde.

Walker klipperne er testet til at være 33 % mere effektive, hvilket blandt andet tilskrives den præcise styring og førerens gode udsyn over klipperen og arbejdet. Firmaets motto ”en gang Walker – altid Walker” har vist sin berettigelse i mere end 30 år. Også i Danmark, hvor der allerede kører flere Walker klippere, som MI naturligvis kan servicere fremadrettet.

Landsdækkende forhandlernet

Walker bliver at finde hos de MI forhandlere, som ønsker de frontmonterede klippere i sit sortiment. Men MI vil også udbygge med eksterne forhandlere i de tilfælde, hvor der opstår ”huller” på landkortet, så alle kunder kan finde en Walker forhandler i nærheden.

Mød Walker i efteråret

- De første frontmonterede klippere er på vej hjem, og vi glæder os til at præsentere dem på efterårets arrangementer, lyder det fra Jens Elkrog. MI viser Walker, samt resten af havepark maskinerne, frem på den nye fagmesse Kirkens Forum i Fredericia til november, og senere samme måned på Agromek messen i Herning.

Derudover holder MI sit eget arrangement, MI Ugen, på Gram Slot den 26. september, hvor alle interesserede er velkomne til en stor kombineret udstilling og demonstration af MI’s samlede sortiment inden for have-park, landbrug og relaterede artikler. Mere information om Walker og arrangementerne kan findes på www.mi.dk

t-field-30-l

Kontakt os

Vemas A/S    
Islandsvej 9   Telefon: 75 82 46 11
DK-7100 Vejle   info@vemas.dk

Åbningstider

  Lager / Salg Værkstedet
Mandag - Torsdag 7.30 - 16.00 7.30 - 15.45
Fredag 7.30 - 16.00 7.30 - 15.15
Lørdag  Lukket Lukket